Faruri cu sau fara semnalizare pentru tractoare si vehicule speciale

Pentru ca multe persoane cer asistenta si recomandari, credem ca aceste informatii pe care le vom prezenta, o sa va ajute sa puteti face o alegere cat mai eficienta pentru dvs.

Noi credem ca toata lumea poate sa faca o alegere corecta daca depune putin efort. Acest lucru inseamna sa facem identificarea produsului de pe un calculator ca sa putem cuprinde mai usor toate detaliile descrise sub produs.

Faruri tractor fara semnalizare

Multe tractoare au din constructie lampi semnalizare asa ca farurile nu trebuie sa aiba aceasta functie. Aceste faruri trebuie sa aiba functiile de lumina pozitie, lumina de drum si lumina de intalnire (faza lunga si faza scurta)

Primul lucru care trebuie luat in calcul la aceste faruri tractor este tipul de montare de care aveti nevoie. In special sunt doua tipuri distincte, cele cu rama care intra in caroseria vehiculului si cele externe care se monteaza pe suport special construit.

Faruri tractor cu rama

Farurile cu rama trebuie neaparat sa corespunda la dimensiuni pentru a putea fi montate corect, de aceea alegerea acestora necesita mai multa atentie. La fiecare produs, dimensiunile apar in pagina de prezentare impreuna cu modelele de tractoare la care este compatibil farul respectiv.

La fel trebuie verificat la ce voltaj functioneaza farul respectiv ca sa nu fie diferente intre produs si vehicul. Daca la tractor avem 24 V iar farul functioneaza la 12 V, atunci acesta nu este compatibil. Daca nu stiti sau nu va descurcati, cel mai bine ar fi sa apelati la un specialist care poate masura curentul.

Faruri tractor cu sistem de prindere surub

Aceste faruri se monteaza in pozitia verticala pe suport bara special conceput pentru aceste tipuri de faruri. Aici deja nu mai conteaza chiar atat de mult dimensiunile exacte. Pot fi folosite la un numar mult mai mare de tractoare care au acest tip de prindere.

Fiind faruri omologate, pot fi montate fara probleme si fara sa necesite aprobari sau omologari suplimentare.

Pentru a nu schimba aspectul tractorului este bine sa pastram forma farurilor desi nu este neaparat obligatoriu. De exemplu unde original s-au utilizat faruri rotunde, putem alege din oferta de faruri, aceeasi forma sau dimensiuni.

Astfel se pastreaza in continuare aspectul tractorului dar va avea beneficiul unor faruri noi, de calitate.

Faruri cu semnalizare

Aceasta categorie de faruri este foarte cautata atat pentru tractoare cat si pentru masini si utilaje agricole. Ele de obicei sunt cautate in special pentru tractoarele care nu au lampa semnalizare separat.

Ca si constructie, aceste faruri au patru functii. Ele asigura pozitia, lumina de drum, lumina de intalnire (faza lunga, faza scurta) si functia de indicator directie.

Farurile cu semnalizare prezentate pe siteul nostru functioneaza cu 12-24V astfel ele pot fi montate chiar si pe vehicule mai noi care functioneaza cu un voltaj mai ridicat.

Farurile cu semnalizare au un avantaj, ele au o dimensiune suficient de mare ca sa ofere o vizibilitate foarte buna pe carosabil chiar si in conditii meteorologice grele.

De aceea se utilizeaza aceste tipuri de faruri chiar si la vehiculele speciale de deszapezire a caror vizibilitate pe carosabil este indispensabila.

× Cum te pot ajuta?