Termeni si conditii de utilizare

Depunem eforturi substantiale pentru a mentine corectitudinea informatiilor expuse pe quickparts.ro, sa prezentam informatii relevante despre produse. Cu toate acestea exista posibilitatea ca unele informatii sa fie doar partiale, inexacte sau pot contine erori de operare.

Din aceste motive suntem obligati sa precizam ca imaginea produselor are un caracter informativ si ca produsele livrate pot diferi de cele vazute in imaginile expuse. Unii producatori pot schimba look-ul si caracteristicile produselor lor fara a ne anunta din timp pentru a putea si noi proceda la modificari ulterioare.

Si noi, la randul nostru, ne rezervam dreptul de a modifica unele caracteristici ale produselor sau preturile acestora, fara preaviz, daca este necesar.

Toate promotiile prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil sau in limita perioadei de desfasurare.

Siteul quickparts.ro poate contine linkuri catre alte siteuri. Quikparts.ro nu este responsabil pentru politica de confidentialitate practicata de catre aceste siteuri si nici pentru orice alta informatie existenta pe aceste siteuri.

  • Utilizator: reprezinta persoana care acceseaza site-ul nostru in scopuri private sau profesionale si care accepta conditiile de utilizare ale siteului nostru
  • Client: reprezinta persoana care a acceptat Conditiile de utilizare ale site-ului, initiaza si finalizeaza o comanda.
  • Comanda: reprezinta un document electronic de comunicare intre un Client si Quickparts.ro prin care clientul isi comunica intentia de achizitionare a unuia sau a mai multe produse expuse in magazin.
  • Contract: reprezinta o Comanda confirmata de catre Quickparts.ro, prin care este de acord sa livreze Clientului produsele cerute, iar clientul este de acord sa achite aceste produse.

Utilizatorii si Clientii acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ai siteului quickparts.ro. Termenii si conditiile de utilizare sunt prevederi minimale aplicabile, utilizarea siteului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare ai siteului pot fi modificate sau completate prin actualizarea prezentului site fara preaviz, acestea devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII si CLIENTII.

Prin accesarea siteului quickparts.ro, Utilizatorii si Clientii consimt sa respecte Termenii si Conditiile de Utilizare ai siteului.