Afișez 1 - 12 din 106 rezultate

Lampi gabarit


Lampi Gabarit camioane si remorci

Cumpara lampi gabarit camioane, remorci si emiremorci la un pret accesibil. Vezi oferta noastra de lampi gabarit pentru Camioane, Remorci, Semiremorci si Rulote. Alege tipul de iluminare pentru lampile tale de gabarit, led cu bec dupa preferinta.In oferta noastra veti gasi lampi gabarit Fristom, Egkal, Gmak si Promot, sunt cateva dintre cele mai de incredere branduri de lampi camioane din Uniunea Europeana. Acestea ofera produse de calitate superioara, omologate in Uniunea Europeana, concepute pentru a fi montate pe o varietate de vehicule, inclusiv camioane, remorci, semiremorci si rulote.

Lampi gabarit camioane, remorci si semiremorci

Lampile de Gabarit sunt esentiale pentru semnalizarea si avertizarea vehiculelor de mari dimensiuni, cum ar fi camioanele, pe drumurile publice. Aceste lampi sunt concepute pentru a fi vizibile si usor de recunoscut de catre ceilalti soferi si sunt un element important pentru siguranta rutiera.Lampile de gabarit sunt lampi semnalizare contur care ofera informatii despre dimensiunea si pozitionarea lui. Acest lucru se face printr-un cod de culoare foarte bine pus la punct in asa fel ca aceste culori sa ofere informatii nu numai despre dimensiunea acestui vehicul ci si despre pozitia de mers.Culorile lampilor de gabarit sunt alb, galben si rosu, fiecare fiind pozitionate altfel incat sa ofere informatii relevante despre locul si directia de mers ale camionului.
  • Lampi gabarit de culoare alba sunt montate in partea din fata a oricarui tip de vehicul, inspre directia de mers, semnalizand astfel fata camionului.
  • Lampi gabarit galbene sunt montate in partea laterala a oricarui tip de vehicul, semnalizand astfel laterala masinii.
  • Lampi gabarit de culoare rosie sunt montate in partea din spate a oricarui tip de vehicul, semnalizand spatele acestuia.
Astfel, ceilalti participanti la trafic, doar prin codurile de culoarea ale lampilor de gabarit, identifica pozitia si directia de mers ale camioanelor.

Tipuri de gabarite camioane

Lampile de gabarit sunt de multe tipuri si forme, fiecare fiind utilizat in alte locuri sau la alte tipuri de vehicule.

Lampi Gabarit Camioane

Aceste tipuri de gabarite camioane sunt special concepute pentru vehicule de transport de mare tonaj, precum camioanele. In functie de alegere pot fi fabricate cu tehnologie LED de ultima generatie sau cu bec, versiunile mai vechi si mai simple. Cele cu lumina LED ofera o lumina puternica si clara, ce poate fi observata de la distanta. Ele se gasesc cu sau fara suport in functie de locul unde este necesara montarea acestuia.

Lampi gabarit remorca

Lampile gabarit pentru remorca si semiremorca, sunt asemanatoare sau chiar la fel ca si cele pentru camioane. Trebuie sa tinem cont de dimensiunea remorcii cand  cumparam aceste lampi. Acestea trebuie sa fie vizibile si clare, pentru a evita riscul de accidente pe drumurile aglomerate. In aceasta categorie gasesti o selectie de lumini gabarit remorca si semiremorca, disponibile in diferite forme, dimensiuni si culori.

Lampi Gabarit Rulota

Daca iti place sa calatoresti si detii o rulota stii, cat este de importanta vizibilitatea acestuia pe carosabil. Cu lampi gabarit rulote de calitate nu vei avea niciodata probleme de vizibilitate. In pagina noastra de lampi gabarit veti gasi o varietate de modele de lampi adecvate pentru rulote de calatorii si camping, care ajuta la vizibilitatea rulotei pe drumurile publice. Aceasta gama include modele cu bec sau cu LED-uri, lampi fata, spate sau laterale pentru gabarit si multe altele, astfel incat sa puteti gasi exact ceea ce va trebuie pentru rulota ta.

Gabarite camioane cu sau fara suport

Lampile de gabarit se gasesc in foarte multe forme si dimensiuni, echipate cu sau fara suport. In functie de pozitia in care acestea vor fi montate, se face alegerea potrivita. In majoritatea cazurilor, lampile de gabarit au o singura functie, de semnalizare contur.De la cele mai simple lampi semnalizare contur remorca de o singura culoare, pana la lampi contur cu brat cu trei culori, toate se gasesc in magazinul nostru.Exista si gabarite camioane care au mai multe functii, cum ar fi cu catadioptru reflectorizant sau lampa semnalizare directie inclusa. Ca exemple de lampi de gabarit cu multiple functii sunt FT 071 sau FT 080 care au si functia de semnalizare directie inclusa in lampi.

Lampi gabarit cu LED

Cumpara lampi de gabarit cu LED pentru camioane, remorci si semiremorci. Alege din oferta noastra de lampi gabarit cu LED pentru vehicolul tau. Lampile de gabarit cu led sunt mai performante decat cele cu bec, au timp de raspuns foarte scurt, fiabilitate ridicata si o luminozitate foarte mare. Cu lampile de gabarit cu LED vei fi mai vizibil si vei conduce in siguranta.

Lampi gabarit cu bec

Cauti lampa gabarit cu bec? Vezi in oferta noastra o gama foarte larga de de lampi gabarit cu bec pentru camioane, remorci si autoutilitare. Ele sunt la un raport pret / calitate foarte bun si sunt foarte cautate pentru proiecte cu buget limitat.
× Cum te pot ajuta?