Despre Quickparts

Magazinul online de lampi si accesorii auto Quickparts.ro s-a nascut din dorinta de a va oferii posibilitatea sa achizitionati piese si accesorii auto fara limite, oricand si de oriunde la un pret accesibil.

Contacteaza-ne!

Cine suntem noi

Echipa quickparts este o echipa mica dar cu vise mari, care vrea sa va ofere cele mai bune servicii de vanzari din domeniul nostru. Noi stim ca piata auto si camioane este un mediu pretentios, de aceea punem accent mare pe calitatea pieselor auto comercializate.
Am creat magazinul online quickparts.ro ca sa oferim mai multor persoane posibilitatea sa beneficieze de munca si de produsele noastre de calitate.

In ce credem noi ?

Noi credem intr-o afacere win to win, o afacere care sa fie buna si pentru clientii nostri. La produsele comercializate practicam un raport de calitate/pret accesibil pentru toate buzunarele.

Suntem siguri ca un client multumit este cea mai buna reclama, de aceea pe langa calitatea produselor ne concentram sa va oferim toate informatiile necesare ca sa puteti face o alegere usoara si de incredere privind oferta noastra.

Ce iti oferim?

Firma noastra ofera suport zilnic intre orele 9-16 atat pe email cat si la telefon.
Email: vanzari@quickparts.ro
Telefon: 0742 166 845

In magazinul nostru puteti achizitiona piese si accesorii auto aftermarket, de calitate superioara. Produsele comercializate de noi au certificat de garantie CE si sunt omologate pentru piata din Romania.

Am ales sa comercializam o gama larga de accesorii auto si in special cele responsabile cu iluminarea, astfel pe siteul nostru veti gasi lampi si proiectoare auto aftermarket.

Produsele aftermarket sunt produse de calitate superioara care respecta standardul calitativ si caracteristicile tehnice ale produsului original.

Comercializam piese si accesorii auto noi, de calitate superioara, cu certificat de calitate CE. Langa fiecare produs veti primi si certificatul de calitate emis de producator. Produsele comercializate de noi au termen de garantie 1 an de zile de la data achizitionarii. Pentru informatii suplimentare despre acest subiect, acceseaza pagina de “garantie piese auto si camioane” a siteului nostru.

Produsele comandate sunt livrate in cele mai bune conditii cu firma FanCurier si GLS in toate localitatile din tara. La cerere, livrarea se poate face si cu alte firme de curierat rapid.

Va ateptam in vizita la sediul nostru din Baia Mare,
str: Minerva 8
Judetul Maramures, Romania
tel: 0742 166 845
email: vanzari@quickparts.ro

Istoria companiei

Suntem o firma mica, in plina ascensiune, cu o larga experienta in distributia de piese si accesorii auto. Crearea magazinului online quickparts.ro este un pas important in firma noastra, ne ofera o platforma de expunere a produselor si posibilitatea de colaborare fara limite cu clientii nostri.

In munca noastra de intermediere, avem logistica dezvoltata pentru ca produsul sa ajunga cat mai usor de la producator pana la cumparatorul final.

Echipa noastra

In spatele acestui magazin online este o echipa mica dar perseverenta care asigura mersul corect al lucrurilor.

Noi, echipa Quickparts credem ca evolutia firmei este in mana noastra, zilnic ne punem umarul si mintea la contributie ca sa putem oferi cele mai bune servicii clientilor nostri.