Contacteaza-ne

Suntem un magazin online specializat pe accesorii camioane si remorci, lampi, proiectoare si electrice auto camioane. Suntem mereu disponibili sa oferim produse si servicii de calitate clientilor nostri, prin intermediul canalelor noastre de comunicare, email sau whatsapp la numarul de telefon 0742 166 845.

  Cum sa ne contactati?

  Cand ne contactati va rugam sa alegeti cu multa atentie subiectul emailului ca acesta sa ajunga exact la persoana responsabila cu domeniul aferent.

  Cerere Colaborare ca revanzator: Daca sunteti persoana jurudica si doriti sa deveniti revanzator al produselor noastre, ne puteti contacta prin email pentru a discuta mai multe detalii. Va vom raspunde cat mai curand posibil si vom fi bucurosi sa va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a incepe o colaborare fructuoasa. Toti clientii nostrii fideli care sunt persoane jurudice si sunt revanzatori a produselor comercializate de noi, beneficieaza de reduceri substantiale.

  Asistenta Comenzi / Vanzari: Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu comanda sau vanzarea produselor noastre, suntem mereu disponibili sa va ajutam prin intermediul email-ului. Va vom oferi informatiile de care aveti nevoie si va vom ghida prin intregul proces de comanda, pentru a va asigura ca totul se desfasoara fara probleme.

  Asistenta Tehnica / Eroare site: Daca intampinati probleme tehnice in utilizarea site-ului nostru sau intampinati dificultati in plasarea comenzilor, va rugam sa ne contactati prin email. Echipa noastra de asistenta tehnica va fi bucuroasa sa va ajute cu orice problema intampinati si sa va ofere solutii rapide si eficiente. De asemenea, daca descoperiti orice eroare sau bug in site-ul nostru, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, pentru a putea remedia problema in cel mai scurt timp posibil.

  QuickParts.ro este mereu la dispozitia clientilor sai si va ofera posibilitatea de a ne contacta prin email pentru a beneficia de asistenta si ajutorul nostru, indiferent de situatia cu care va confruntati. Va asteptam cu drag sa ne scrieti!