Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Proiectoare ceata


Descopera oferta noastra de proiectoare ceata universale, cu lumina halogen si LED. Rolul acestor proiectoare ceata este iluminarea carosabilului in conditii de vizibilitate redusa.Aceste conditii meteorologice grele pot fi: ploaie abundenta, conditii de ceata densa sau ninsoare.Pe site-ul nostru veti gasi proiectoare ceata universale care pot fi montate pe toate tipurile de vehicule cat si proiectoare special concepute pentru autoturisme sau pentru camioane.

Cum sa alegi proiectoare ceata

Alegerea unor proiectoare ceata trebuie facuta in functie de necesitati.Trebuie sa tii cont de tipul de iluminare, modul de montare, pozitionare, forma si dimensiunea proiectorului, pretul etc.

Proiectoare de ceata cu lumina halogen

Noi comercializam diferite tipuri de proiectoare, atat halogen cat si proiectoare LED.Proiectoarele halogen sunt foarte performante si ofera o concentrare buna a fasciculului de lumina, asigurand o iluminare foarte buna a carosabilului.Un alt aspect important este posibilitatea schimbarii becului halogen din proiector, ceea ce poate fi un avantaj important.Datorita pretului mai scazut la proiectoarele de ceata cu lumina halogen, acestea sunt cele mai raspandite.

Faruri de ceata cu lumina LED

Diferenta cea mai importanta dintre farurile de ceata halogen si proiectoare ceata LED este puterea de iluminare si durata de viata a acestora.Proiectoarele de ceata cu lumina LED au o durata de viata de 3 ori mai mare decat cele cu lumina halogen. Astfel putem spune ca aceste proiectoare cu lumina led sunt mult mai rezistenteLa puterea de iluminare, proiectoarele de ceata cu lumina LED asigura o intensitate de lumina mult mai mare si implicit o vizibilitate mult mai buna a carosabilului.

In functie de constructie

Distingem doua tipuri de montare, proiectoare incastrate si proiectoare externe. Cele incastrate se monteaza in caroserie, in spatiul special conceput pentru aceste tipuri de proiectoare.Proiectoarele externe pot fi montate la autoturisme, vehicule de teren sau camioane pe bara de protectie sau pe bullbar.Un alt aspect este posibilitatea de schimbare sau nu a becurilor halogen sau a modulelor LED. Schimbarea modulelor LED sau a becurilor din lampi poate reduce cheltuielile de intretinere a proiectoarelor de ceata.

Culoarea luminii emise

Proiectoarele de ceata sunt disponibile atat cu lumina alba cat si cu lumina galbena. Proiectoarele cu lumina alba sunt mult mai raspandite pentru ca acestea au o lumina mult mai placuta ochiului. Dezavantajul este iluminarea mai slaba a carosabilului pe timp de ceata.La proiectoare ceata galbene este recunoscuta puterea de iluminare mai mare. Acestia asigura o vizibilitate maxima pe timp de ploaie, ninsoare sau ceata densa.
× Cum te pot ajuta?