Afișez toate cele 12 rezultate


Lampi Numar Inmatriculare

Descopera oferta noastra de lampi numar inamtriculare cu LED si cu bec de la producatori de renume din Europa. Lampile asigura o buna vizibilitate a numarului de inmatriculare pentru diferite tipuri de vehicule comerciale, camioane, sau remorci. Aceste lampi iluminat numar inmatriculare sunt cu o singura functie si pot fi montate usor pe orice tip de vehicul comercial.

In general sunt montate pe camione, remorci sau diferite tipuri de vehicule comerciale. Fiecare lampa are alte caracteristici iar cand alegi sa-ti cumperi lampi numar remorca sau camion, trebuie sa tii cont de acestea. Cele mai importante caracteristici sunt date de sistemul de iluminare al lampilor.

Lampi nr inmatriculare cu bec

Lampile de nr inmatriculare cu bec sunt versiuni mai vechi ale acestor lampi. Pentru cei care doresc sa-si schimbe lampa numar de versiune bec cu alta tot pe bec, pot faca acest lucru achizitionand lampi cu bec de pe site-ul nostru. Nu putem enumera prea multe avantaje ale acestor lampi numar inmatriculare , poate doar pretul redus al lor, e cel care face diferenta.

Majoritatea celor care inca nu au trecut de la lampi nr inmatriculare cu bec la cele cu led, n-au facut-o din cauza pretului foarte scazut al acestora.

Lampi numar inmatriculare cu LED

Lampile de inmatriculare cu lumina LED au avantaje mari fata de versiunile cu bec. Cele mai importanta avantaje ar fi:

  • putere de iluminare mare
  • durata de viata lunga
  • rezistenta la socuri
  • consum mic.

Cei care aleg sa investeasca in lampi numar inmatriculare cu LED, inteleg ca investitia aceasta se recupereaza in timp. Orice lampa numar remorca se strica la un moment dat, dar lampile cu LED avand o rezistenta mare la socuri vor avea o durata de viata mult mai lunga. Consumul de energie al lampilor cu numar inmatriculare LED este de 12-24V DC ceea ce e caracteristic majoritatii vehiculelor de transport moderne

Beneficii lampa iluminare numar

 Iata cateva beneficii daca utilizezi o lampa numar de calitate:

  1. Imbunatateste vizibilitatea numărului de înmatriculare, facand mai ușor citit și recunoscut de catre autoritățile rutiere sau alti participanti la trafic.
  2. Previne amenzile pentru nevizibilitatea numărului de înmatriculare de pe mașină.
  3. Pot oferi o aparență mai modernă și estetică mașinii.
  4. Multe lampi de număr de înmatriculare sunt realizate cu diode electroluminiscente (LED-uri), care oferă o eficiență energetică mai mare și o durată de viață mai lungă decât lămpile tradiționale.
  5. Ajută la identificarea vehiculelor în timpul nopții sau în condiții de vizibilitate redusă, ceea ce poate contribui la siguranța rutieră.
× Cum te pot ajuta?