Afișez 1 - 12 din 57 de rezultate


Lampi semnalizare camioane si remorci

Descopera oferta noastra de lampi semnalizare cu una sau mai multe functii, special concepute pentru camioane, autocamioane, tractoare si remorci. Lampile comercializate de noi sunt de productie UE si au garantie de un an de zile de la data cumpararii.

Lampi semnalizare camioane si remorci

Lampile de semnalizare au rolul de a instiinta participantii la trafic de intentiile de manevra ale vehiculului in cauza. Tocmai din acest motiv, pentru o vizibilitate cat mai buna, este important sa alegeti lampi semnalizare auto camioane si remorci de calitate superioara. Criteriile de alegere ale unei lampi  camioane se stabilesc in primul rand in functie de necesitati.

Puteti alege de exemplu in functie de sistemul de iluminare al acestora, cu sistem de iluminare bec sau lumina LED. Un alt criteriu ar putea fi numarul de functii pe care lampa ar trebui sa le aiba. Poate suntem interesati de lampi semnalizare directie cu o singura functie dar la fel poate avem nevoie de lampi semnalizare remorci cu multiple functii.

O lampa semnalizare remorca sau camion poate avea de la 3 pana la 7 functii. La alegerea de lampi de semnalizare pentru camioane trebuie sa tinem cont de vehiculul pe care vrem sa le montam, de caracteristicile acestuia.

Lampi semnalizare tractor

Avem in oferta noastra, o serie de lampi semnalizare pentru tractoare si utilaje agricole, cu doua sau mai multe functii. Sunt lampi tractoare universale, pentru fata sau spate, de productie aftermarket care pot fi adaptate usor la diverse tipuri de tractoare, utilaje agricole, buldoexcavatoare si utilaje constructii.

La lampile cu doua functii, in general pe langa indicator directie mai aflam si lampa pozitie fata sau spate, in functie de tipul de lampa, bec sau led. La lampile de semnalizare tractoare cu multiple functii, pe langa indicator directie si lumina pozitie, mai putem insirui lampa stop, lampa ceata, lampa mers inapoi si catadioptru reflectorizant.

Lampi semnalizare fata cu bec

Lampi semnalizare fata simple sau multifunctionale cu sistem de iluminare tip bec pentru diferite tipuri de vehicule, camioane, autocamioane, tractoare, masini agricole si remorici mari.

Lampi semnalizare fata cu LED

Lampi semnalizare fata simple sau multifunctionale cu sistem de iluminare tip LED utilizate la diferite vehicule.

Lampi semnalizare spate cu bec

Lampi semnalizare spate simple sau multifunctionale cu sistem de iluminare tip bec utilizate la diferite vehicule, semnalizare pentru tractoare, camioane, autocamioane si remorci mari.

Lampi semnalizare spate cu LED

Lampi semnalizare spate simple sau multifunctionale cu sistem de iluminare tip LED utilizate la diferite vehicule, semnalizare pentru tractoare, camioane, autocamioane si remorci mari.

× Cum te pot ajuta?