1. Faruri tractor cu sau fara semnalizare

  Deseori cautam faruri tractor ce nu pot fi gasite in forma originala si avem nevoie de o alternativa la ele. In acest articol prezint cateva moduri prin care putem substitui produsul original cu alte produse de producator, gen piese aftermarket.

  Pentru ca multe persoane cer asistenta si recomandari, credem ca aceste informatii pe care le vom prezenta, o sa va ajute sa puteti face o alegere cat mai eficienta pentru dvs.

  Noi credem ca toata lumea poate sa faca o alegere corecta daca depune putin efort. Acest lucru inseamna sa facem identificarea produsului de pe un calculator ca sa putem cuprinde mai usor toate detaliile descrise sub produs.

  Faruri tractor fara semnalizare

  Multe tractoare au din constructie lampi semnalizare asa ca farurile nu trebuie sa aiba aceasta functie. Aceste faruri trebuie sa aiba functiile de lumina pozitie, lumina de drum si lumina de intalnire (faza lunga si faza scurta)

  Primul lucru care trebuie luat in calcul la aceste

  Citeste >
 2. De ce este important sa ai proiectoare suplimentare?

  Proiectoare ceata auto camioane

  Categoria de proiectoare suplimentare include acele proiectoare care sunt utile dar nu sunt obligatorii pentru vehicule. Cand montam un proiector pe vehiculul nostru, ne gandim in primul rand la beneficiile aduse de acesta.

  Putem sa ne punem intrebarea. Cat de importanta este aceasta lampa pentru vehiculul meu? Si aici fiecare raspunde dupa bunul lui plac si poate veni cu argumente pro si contra folosirii unei anumite lampi.

  Proiectoare suplimentare de ceata?

  Unele dintre cele mai raspandite proiectoare suplimentare sunt cele de ceata. Ele au un scop foarte precis si nu pot fi utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost produse.

  Deseori vedem autovehicule sau autocamioane ruland cu proiectoare ceata chiar daca conditiile meteorologice

  Citeste >
 3. Proiectoare de lucru - la ce sunt bune si cand sa le montam?

  la ce folosim proiectoare de lucru

  Probabil nu toata lumea utilizeaza proiectoare de lucru dar cei care au, stiu valoarea acestora. Cum le sugereaza si numele, aceste lampi sunt speciale, in majoritatea cazurilor sunt utilizate doar pentru iluminarea imediata a spatiului de lucru langa vehicul.

  Astfel vedem proiectoare de lucru echipate pe diverse vehicule, masini lente, motostivuitoare si autospeciale care necesita o iluminare buna a spatiului de lucru noaptea. Important este beneficiul pe care ni-l ofera acest proiector special, asigura o arie iluminata langa orice tip de vehicul pe care este montat.

  De ce avem nevoie de proiectoare de lucru?

  Cu toate ca deja a trecut iarna si noptile sunt mai scurte, proiectoarele de lucru inca pot fi foarte utile. Vara, de multe ori, intunericul

  Citeste >
 4. Inovatie si performanta cu lampa de semnalizare ft 500

  lampa de semnalizare ft 500 - inovatie si performanta

  Lampa de semnalizare spate FT 500 este o noutate in domeniul lampilor auto. Este o lampa hibrid construita pe sistem de iluminare cu bec care poate fi foarte usor modificata in sistem de iluminare tip LED.

  Inginerii proiectanti de sisteme de iluminare auto de la Fristom, au conceput o lampa de semnalizare cu bec, care are module separate customizabile pe sistem de iluminare tip LED. Aceste module se adauga la fiecare functie separat transformandu-le din lampi bec in lampi LED. Lampa este universala, recomandata pentru toate tipurile de camioane si remorci.

  Constructia lampii de semnalizare

  Citeste >
 5. In ce conditii utilizezi girofar galben pe vehicule?

  girofar galben pentru avertizare autospeciale deszapezire

  Sistemul de avertizare cu lumina intermitenta, emisa de dispozitive de iluminare tip girofar galben, are rolul sa avertizeze participantii la trafic sa circule cu atentie. Pe langa girofarul rosu si albastru care pot fi utilizate doar de autoritatile statului, girofarul galben are o larga utilizare in industria transporturilor. Utilizarea girofarurilor chiar si cu autorizatie, fara respectarea regulilor reglementate de lege sau utilizarea inadecvata a acestora, pot avea ca si consecinta diverse sanctiuni.

  Pe ce vehicule se poate monta girofarul galben?

  Girofarul galben poate fi utilizat la orice vehicul care se incadreaza in urmatoarele categorii:

  • autovehicule cu mase si/sau dimensiuni
  Citeste >
 6. Cand utilizam proiectoare ceata

  Majoritatea vehiculelor sunt echipate inca din fabrica, cu proiectoare ceata. Si acest lucru arata importanta acestor proiectoare foarte utile in cazul vremii nefavorabile, cu ceata densa.

  Din pacate foarte multi nu utilizeaza sau utilizeaza gresit proiectorul de ceata, mai ales din cauza ca nu stiu cum sa-l foloseasca in mod corect. Cel mai des vedem masini ruland pe inserat, cu proiectoare ceata in loc sa utilizeze luminile de intalnire, deranjandu-i astfel pe ceilalti participanti la trafic.

  Este adevarat ca masina arata foarte bine din departare ruland cu proiectoarele de ceata in functiune, dar acest lucru este ilegal si se pedepseste conform legii.

  Functionarea proiectoarelor de ceata

  Proiectoarele de ceata au fascicolul de lumina mai deschis, mai larg dar mai scurt (cca. 3-5 metri) special proiectat pentru rularea cu viteze mici. Rolul acestui proiector este sa arate clar in imediata apropiere a autovehiculului dezvaluind orice obstacol din fata

  Citeste >