Afișez toate cele 8 rezultate

Girofaruri auto


Girofaruri auto sunt instrumente esențiale pentru siguranța în trafic și se utilizează în diferite medii de lucru pentru a transmite un semnal vizual de avertizare a prezentei vehiculului respectiv. Pe pagina noastră de categorie produse cu lumini de avertizare girofaruri, veți găsi o gamă variată de modele, cu diferite culori și tehnologii de iluminare.

Girofaruri galbene

Pentru vehiculele de lucru cu gabarit depășit se utilizeaza girofaruri galbene montate intr-o pozitie cu o vizibilitate foarte buna. Ele pot fi montate pe diferite tiprui de vehicule cum ar fi camioanele de transport, tractoarele și vehiculele speciale de deszăpezire, excavatoare și buldoexcavatoare. Girofarurile galbene asigură o vizibilitate ridicată a avertizarii prezentei utilajului de lucru, permitand astfel sa-si desfasoare activitatea neperturbat.

Girofaruri albastre

In oferta noastra veti gasi si girofaruri albastre care pot fi montate pe vehicule speciale, precum mașinile de poliție comunitară, salvare și vehiculele medicale de urgență. Acestea au un efect puternic de semnalizare a prezenței vehiculului oficial și ajută la reducerea riscului de accidente.

Girofaruri LED

Intre tipurile de girofaruri veti gasi si cele cu lumina LED, care sunt o opțiune modernă și eficientă din punct de vedere energetic. Acestea oferă o luminozitate ridicată și un consum redus de energie, datorită tehnologiei LED avansate. În plus, acestea sunt durabile și au o durată lungă de viață, ceea ce reduce costurile de întreținere.

Girofaruri Halogen

In oferta noastra veti gasi si versiuni de girofaruri cu lumina halogen si cu oglinda rotativa si cu diferite optiuni de prindere.

Tipuri de prindere la girofaruri

Tipurile de prindere la girofaruri pot face diferenta in modul in care acestea sunt montate si utilizate in diverse situatii. Girofarurile montate pe suport bara sunt o alegere populara pentru vehiculele de serviciu si de lucru. Ele deseori sunt utilizate la tractoare, excavatoare sau orice alt tip de vechiul pe care este montata suport bara. Montarea se face usor la click.

Girofarurile cu prindere magnetica pot fi montate si demontate rapid, fiind ideale pentru situatii de urgenta sau pentru utilizarea temporara. Pot fi usor aplicate pe capote vehiculului si dupa utilizare poate fi usor adunat.

Girofarurile cu prindere cu surub ofera o solutie mai permanenta si sunt preferate in general pentru vehiculele de transport comercial sau industial.

Pe pagina noastră veți găsi o gamă variată de modele de girofaruri de vanzare, de la cele galbene și albastre la modele cu LED-uri șau cu lumina halogen. Alegeți modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră și asigurați-vă că sunteți vizibili și în siguranță pe drumurile publice.

× Cum te pot ajuta?