Transport produse

Suntem mândri să oferim clienților noștri o gamă largă de produse de calitate superioară, inclusiv lampi auto, faruri, proiectoare, electrice auto și chingi. Știm că atunci când comandați aceste produse, aveți nevoie să le primiți cât mai repede posibil. De aceea, oferim opțiunea de livrare prin curier rapid în întreaga țară, pentru a vă asigura că produsele ajung la destinație în timp util.

Transportul comenzilor se face prin intermediul partenerilor noștri de încredere din domeniul transporturilor. Aceștia sunt selectați cu grijă pentru a vă asigura că produsele ajung la destinație în siguranță și la timp. Costul transportului este de 18 lei în toată România, indiferent de dimensiunea sau greutatea comenzii.

În plus, suntem bucuroși să vă oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 400 de lei. Acest lucru vă permite să economisiți bani și să profitați de avantajele achiziționării produselor noastre în cantități mai mari.

Ne asigurăm că comenzile dvs. sunt pregătite și expediate în cel mai scurt timp posibil. De obicei, produsele sunt livrate în termen de 48 de ore, în funcție de locația dvs. și de momentul plasării comenzii.

Înainte de a finaliza comanda, vă rugăm să verificați cu atenție adresa de livrare și numerele de telefon asociate, astfel încât curierul să vă poată contacta în cazul în care este nevoie. Dacă doriți să fiți siguri că produsele ajung la timp pentru evenimentul dvs. important sau pentru o călătorie planificată, vă recomandăm să plasați comanda cu cel puțin câteva zile înainte.

În cazul în care aveți orice întrebări sau preocupări cu privire la livrarea comenzilor, nu ezitați să ne contactați. Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm și să vă oferim asistență în orice fel posibil.