Lampi auto, camioane, remorci si tractoare

In magazinul nostru, puteti gasi o gama larga de lampi auto, camioane si remorci, de la cele mai simple cu o singura functie pana la lampi combinate multifunctionale si triple remorci.Aceste lampi sunt special concepute pentru camioane, tiruri, tractoare, autoutilitare, remorci si remorcute. Dupa pozitionare puteti alege lampi camioane fata sau spate. Dupa caracteristici putem diferentia lampi simple cu o singura functie sau lampi combinate multifunctionale.Lampile de semnalizare si lampile de gabarit sunt sortate in diferite subcategorii, pentru vizualizarea produselor, alegeti categoria aferenta.Lampile de semnalizare si de gabarit din oferta noastra sunt de calitate superioara cu un raport pret/calitate foarte bun.

Lampi camioane aftermarket

In oferta noastra am ales o gama larga de lampi camione aftermarket care sa acopere toate necesitatile oricarui proprietar de camion sau orice alt tip de vehicul utilitar.Sunt lampi camioane aftermarket de calitate buna, produse de producatori renumiti din UE. Aceste lampi camioane sunt de diferite forme si dimensiuni si sunt universale, ele putand fi montate pe diverse tipuri de vehicule.Lampile noastre de camioane au o garantie de un an de zile cu conditia sa fie instalate la un service autorizat.

Lampi remorci

Lampi remorci de calitate, special concepute pentru remorci de diferite dimensiuni. la toate tipurile de remorci avem oferte lampi remorcute de 750 de kg pana la remorci camioane de dimensiuni mari.In oferta noastra de lampi camioane aftermarket gasesti atat lampi ieftine cu sistem de iluminare cu bec cat si versiunile mai scumpe cu lumina LED.Pentru a face cea mai buna alegere, verificati caracteristicile si dimesiunile la fiecare lampa remorca, inainte de cumparare.

Triple remorca

Descopera cele mai uzuale triple remorci din oferta noastra. Aceste triple remorca sunt lampi combinate multifunctionale de diferite forme si dimensiuni, special concepute pentru remorci, trailere si rulote.In functie de forma si dimensiunea remorcii, puteti alege o tripla remorca cu un design modern compatibil cu remorca dvs. Toate lampile tip triple remorca au ca tip de conectare cu cablu sau sunt echipate cu conectori mama. 
× Cum te pot ajuta?