Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Faruri tractoare si utilaje agricole


Tipuri de faruri tractoare si utilaje agricole aftermarket

Comercializam diferite tipuri de faruri aftermarket pentru tractoare, faruri utilaje agricole si vehicule cu miscare lenta. Aceste faruri sunt special concepute pentru iluminarea drumurilor si asigurarea vizibilitatii carosabilului. Ele pot fi gasite in diferite forme si dimensiuni. In oferta noastra, puteti gasi de la cele mai simple faruri pana la cele mai complexe.

Faruri universale

Toate farurile comercializate de catre noi sunt universale, ele putand fi montate pe mai multe tipuri de vehicule. La fiecare produs in parte, la partea cu descrierea, puteti identifica o lista cu vehiculele care sunt compatibile cu aceste faruri. Daca nu gasiti in lista, vehiculul dumneavoastra, atunci in functie de caracteristicile farului, puteti totusi identifica daca acesta, corespunde sau nu cerintelor dvs. In descrierea fiecarui far, veti gasi diferite informatii, dimensiuni far, desen tehnic, functii far, codul Hella caruia ii corespunde si tipul de bec. In functie de aceste informatii, puteti identifica daca farul i se potriveste sau nu,  vehiculului dumneavoastra.

Faruri rotunde, patrate si dreptunghiulare

In oferta noastra, avem o serie de faruri rotunde, patrate si dreptunghiulare, incastrate sau cu carcasa. In functie de necesitati, alegeti farul cu forma pe care o doriti. Este foarte important sa alegeti un far care sa fie compatibil cu vehiculul dvs, sa aiba functiile de care aveti nevoie si sa poata fi montat usor pe vehicul.

Sunt doua tipuri de faruri, faruri incastrate si faruri cu carcasa. Farurile incastrate se monteaza in locul bine stabilit din fabricatie. Pentru a identifica daca dimensiunile farului corespund cu spatiul in care se doreste montarea, va rugam sa verificati specificatiile farului care va intereseaza. In functie de aceste dimensiuni si de sistemul de prindere, puteti sa gasiti farul care sa intre direct in locul stabilit.

Farurile cu carcasa se monteaza pe caroserie intr-un loc unde pot oferi iluminarea optima a carosabilului. Alegerea farului se va face in functie de dimensiunile vehiculului pe care se doreste montarea. Unele faruri au versiuni stanga-drepta, altele sunt standing, adica sunt universale si pot fi instalate atat in partea stanga cat si in partea dreapta a vehiculului.

Faruri utilaje agricole

Descopera gama noastra de faruri utilaje agricole si vehicule lente, special concepute pentru o fiabilitate ridicata. Aceste faruri sunt utilizate cu succes si pentru alte tipuri de vehicule speciale, pluguri de zapada sau utilaje de deszapezire. Producatorul Wesem a pus mare accent pe design-ul modern si fiabilitatea ridicata a acestor faruri. In acest moment, farurile Wesem sunt cele mai raspandite faruri pentru tractoare si utilaje agricole after market, din tara noastra.

Aceste faruri utilaje agricole sunt universale, ele putand fi montate pe toate tipurile de vehicule care se incadreaza in aceasta categorie. Printre aceste masini industriale pe care pot fi montate, gasim o serie de vehicule lente, utilaje constructii, excavatoare si buldoexcavatoare si nu in ultimul rand, utilaje agricole si de deszapezire. Farurile fiind omologate, sunt perfecte pentru utilizare in timpul circulatiei pe carosabil. Calitatea exceptionala, rezistenta la socuri si la intemperii, confera acestor faruri utilaje, statutul de produs fiabil si de foarte buna calitate.

Faruri utilaje agricole si de deszapezire

Vehiculele agricole, datorita modului lor de lucru, necesita faruri rezistente la uzura. Farurile noastre sunt utilizate cu succes pe diferite tipuri de utilaje agricole si combine. Farurile de utilaje de deszapezire sunt cu lumina halogen sau LED, cu sau fara semnalizare.

Aceste tipuri de faruri sunt special concepute pentru vehicule lente care lucreaza in vreme defavorabila. Tocmai de aceea, farurile de utilaje de deszapezire si pluguri de zapada, au o rezistenta mare la uzura si la intemperii. Farurile pentru utilaje agricole si de deszapezire au mai multe functii: faza lunga, faza scurta, indicator directie si lumina de pozitie.

Datorita luminii halogen sau LED, au o putere de iluminare mare, reusind sa ilumineze cu succes carosabilul, chiar si pe vreme nefavorabila, de ploaie torentiala sau viscol. Montarea se face cu un suport special care ofera o anumita flexibilitate, necesara orientarii farurilor in directie si pozitie corecte.

Faruri tractoare

Vezi oferta noastra de faruri tractoare universale cu design atragator, la diferite dimensiuni. In functie de necesitati, puteti alege faruri tractor cu montare prin incastrare sau cu carcasa. Descoperiti faruri tractoare pentru toate tipurile de tractoare, cu diferite forme, de la faruri rotunde pana la faruri patrate sau dreptunghiulare. Cu farurile noastre pentru tractoare, nu veti mai avea probleme la iluminarea carosabilului in timpul deplasarii sau pe camp, in timpul muncii.

Faruri tractoare - universale

Doriti sa va schimbati farul de la tractor si nu gasiti versiunea originala? Unele faruri nu se mai gasesc sau se afla doar la producator, ceea ce poate costa foarte mult. Exista insa unele tipuri de faruri tractor aftermarket care sunt universale si sunt compatibile cu vehiculul dvs. Inainte sa alegeti un astfel de far tractor universal este important sa verificati toate caracteristicile acestuia.

Sa vedeti daca dimensiunile corespund sau modul de prindere e adecvat. La faruri tractor cu carcasa este mult mai usor pentru ca ele se monteaza pe caroserie si nu e necesar sa le instalati intr-un spatiu bine definit cum se intampla in cazul farurilor incastrate. 

Faruri tractor - halogen sau LED

La faruri utilaje agricole si tractoare, in majoritatea cazurilor, sunt pe sistemul de iluminare tip halogen. Lumina halogen este o lumina puternica alba si rece care ofera o foarte buna vizibilitate in caz de utilizare. Calitatea luminii la faruri tractor cu lumina halogen este foarte buna si intra in aria de pret a produselor medii. Majoritatea becurilor de la faruri tractoare sunt becuri halogen R2 sau H4. In cazul in care farul tractor are mai multe functii, poate exista in combinatie cu alte tipuri de becuri auxiliare. Farurile cu lumina led pentru tractoare, au o luminozitate mult mai puternica si o durata de viata mult mai mare dar si preturile lor sunt mult mai mari. Majoritatea farurilor aftermarket pentru tractoare nu sunt echipate cu bec la vanzare, becurile pot fi achizitionate ulterior de la orice magazin piese auto si accesorii.

× Cum te pot ajuta?