Inovatie si performanta cu lampa de semnalizare ft 500

lampa de semnalizare spate universala FT 500 Fristom

Lampa de semnalizare spate FT 500 este o noutate in domeniul lampilor auto. Este o lampa hibrid construita pe sistem de iluminare cu bec care poate fi foarte usor modificata in sistem de iluminare tip LED.

Inginerii proiectanti de sisteme de iluminare auto de la Fristom, au conceput o lampa de semnalizare cu bec, care are module separate customizabile pe sistem de iluminare tip LED. Aceste module se adauga la fiecare functie separat transformandu-le din lampi bec in lampi LED. Lampa este universala, recomandata pentru toate tipurile de camioane si remorci.

Constructia lampii de semnalizare

Lampa de semnalizare FT 500 este o lampa spate cu 6 + 1 functii, lampa de gabarit fiind optionala. Lampa aceasta de semnalizare e una combinata si poate fi utilizata atat cu modul lampa de gabarit cat si fara. Lampa de baza este pe tip de sistem de iluminare bec, exceptia fiind lumina de pozitie care este LED inca din fabricatie.

Functiile lampii sunt urmatoarele:

  • – lampa de pozitie spate LED
  • – lampa iluminat numar
  • – lampa stop
  • – indicator directie
  • – lampa mers inapoi
  • – lampa ceata
  • – reflector triunghiular

In pagina de vanzare pretul de plecare al lampii este dat fara module led iar prin filtre putem adauga dupa preferinta, modulele LED la toate functiile acestuia. Modificand optiunile la functii, de la bec la LED, pretul acestui produs se schimba.

Module led detasabile

Pe langa aspectul modern, aceasta lampa mai ofera posibilitatea ca utilizatorii sa-si faca upgrade de la bec la LED in timp, nefiind necesara cumpararea tuturor modulelor deodata.

Acest lucru este un avantaj mare pentru proprietarii de camioane care din start nu doresc sa investeasca intr-o lampa full led ci in timp isi pot face upgrade schimband modulele bec cu module LED.

Cu toate acestea, au posibilitatea in timp sa-si customizeze lampa de semnalizare adaugand module led pentru oricare dintre functii, moment din care functia respectiva va functiona cu lumina LED.

Pe piata auto, in general se pot achizitiona lampi de semnalizare compacte pe unul din sistemele de iluminare ori full bec ori full LED. In momentul in care de exemplu lampa pe sistem LED sufera deteriorari si una din functii nu mai activeaza, toata lampa trebuie schimbata.

La aceasta lampa, daca una dintre celulele LED se deterioreaza si nu mai functioneaza, aceasta poate fi scoasa si introdus un bec in locul ei. Este un avantaj mare mai ales daca problema apare intr-o deplasare si trebuie rezolvata rapid.

Astfel vehiculul se poate deplasa mai departe cu lampa functionand cu bec la modulul LED defect. Ulterior, un nou modul led poate fi pus in lampa pentru ca aceasta sa functioneze din nou pe sistem LED.

Pentru mai multe informatii tehnice viziteaza pagina cu lampa de semnalizare FT 500 din magazinul nostru.

× Cum te pot ajuta?