Afișez toate cele 5 rezultate


Proiectoare LED

Descopera oferta noastra de proiectoare LED auto si camioane. Acestea sunt special concepute pentru iluminarea carosabilului pe timp de noapte sau in medii slab iluminate (off road)Datorita luminii LED au o eficienta ridicata si o durata de viata foarte lunga. Intensitatea luminii LED este mult mai mare decat orice alt tip de iluminare, de aceea este foarte apreciat de multi iubitori de vehicule.

Proiectoare LED auto si camioane

Deseori vedem autovehicule, vehicule de teren sau camioane echipate cu astfel de proiectoare LED. Au un design modern care transforma imediat aspectul oricarui tip de vehicul.Dupa montare, acesta va avea un aspect sportiv sau off road. Proiectoarele LED sunt foarte raspandite si cautate de majoritatea soferilor de toate tipurile.Functiile acestor proiectoare se regasesc in tipurile lor, proiectoare cu lumina de drum si pozitie sau proiectoare ceata.

Avantaje si dezavantaje la proiectoare LED

In industria de automobile si camioane se utilizeaza tehnologia LED pe scara larga, pentru producerea de lampi si proiectoare. Acest lucru se datoreaza avantajelor mari oferite de aceasta tehnologie.
  • Putere de iluminare si eficienta mare
  • Fascicol de lumina directionata ceea ce e necesara la functionarea proiectoarelor
  • Cosnum foarte mic, poate fi alimentat de la orice sursa de 12-24 V
  • Durata de viata foarte lunga in comparatie cu lampile cu bec, in timp costurile mari de productie se amortizeaza
  • Rezistenta mare la socuri, poate fi utilizat in medii de lucru grele, exemplu ca proiectoare off road
  • Nu emit caldura
Odata cu descoperirea tehnologiei LED, utilizarea acestuia in productia de lampi si proiectoare a devenit certa.Avantajele acestei tehnologii sunt atat de mari incat au dus la o dezvoltare rapida a diferitelor tipuri de proiectoare LED.Pe langa aceste avantaje, trebuie sa numim si dezavantajul acestei tehnologii si anume, costul ridicat de productie.Chiar daca costul unui proiector LED auto se amortizeaza in timp, datorita duratei mari de viata, in unele cazuri costul poate fi foarte ridicat.
Utilizam cookies pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra pe site. Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie sa primim acordul dumneavosatra pentru a seta cookie-urile.