Afișez 1 - 12 din 13 rezultate


Proiectoare Halogen

Proiectoare halogen pentru iluminarea suplimentara a carosabilului.Descopera oferta noastra de proiectoare halogen auto si camioane pentru iluminarea suplimentara a carosabilului. Proiectoarele halogen au un rol important in iluminarea suplimentara a carosabilului.Proiectoarele cu bec halogen din magazinul nostru sunt universale, ele putand fi montate pe toate tipurile de vehicule care necesita astfel de proiectoare. Ele pot fi montate in partea din fata, pe bara de protectie a vehiculului sau pe un bullbar fata sau cabina.

De ce ai nevoie de proiectoare halogen auto si camioane?

Ca multi conducatori auto, probabil ca ai intampinat dificultati in deplasari lungi, cu lipsa vizibilitatii carosabilului. Acest lucru se intampla in timpul noptii, pe portiuni de drum fara iluminare sau datorita unor fenomene meteorologice.Cu lipsa vizibilitatii carosabilului, nu e bine sa ne jucam. In astfel de cazuri, riscurile de evenimente neplacute (accidente) cresc si nimeni nu-si doreste acest lucru.Cel mai important in astfel de situatii e sa gasim din timp  solutii convenabile pentru orice problema ivita. O astfel de solutie este montarea de proiectoare suplimentare cu lumina halogen pe vehiculul pe care-l conducem.In functie de necesitati, putem alege dintre ofertele de proiectoare halogen auto pentru a imbunatati vizibilitatea carosabilului pe timpul noptii. Proiectoarele noastre halogen sunt marca Wesem si sunt omologate pentru circulatia pe drumurile publice din UE.

Tipuri de proiectoare halogen auto si camioane

Proiectoarele halogen pot avea mai multe functii, cum sunt cele pentru ceata, lumina pozitie sau lumina de drum (faza lunga). Astfel putem spune ca la alegerea proiectoarelor halogen trebuie sa urmarim necesitatile noastre.Scopul acestor proiectoare halogen auto este sa ofere cea mai buna vizibilitate in anumite conditii. De exemplu proiectoarele facute special pentru conducerea pe timp de ceata, nu pot fi utilizate decat in conditii de vizibilitate redusa, datorata conditiilor meteorologice.Totodata, proiectoarele cu lumina de conducere (faza lunga) sunt special concepute pentru conducerea pe timpul noptii pe drumuri lungi. Ele nu au eficienta in cazul conditiilor meteorologice care dau vizibilitate redusa.Aceste proiectoare sunt deseori utilizate si ca si proiectoare off road, ele fiind foarte eficiente in iluminarea drumului in cazul vizibilitatii reduse.Lumina halogen nu numai ca are o intensitate mare dar este o lumina alba placuta, usor de directionat in directia in care este nevoie.
Utilizam cookies pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra pe site. Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie sa primim acordul dumneavosatra pentru a seta cookie-urile.