Afișez toate cele 7 rezultate

Lampi Mers Inapoi


Lampi mers inapoi ( lampi marsarier )

Vezi in oferta noastra de lampi mers inapoi pentru toate tipurile de vehicule. Aceste lampi sunt de productie aftermarket si pot fi montate pe toate tipurile de vehicule.

Tipuri de lampi marsarier ( lampi mers inapoi )

In functie de tipul de iluminare, avem lampi mers inapoi cu sursa de lumina bec cu filament si cu lumina led. Ambele tipuri de sisteme de iluminare asigura suficienta lumina, necesara la vehicule pentru manevrele executate cu spatele.Cu toate acestea, cei mai mult soferi prefera lampi marsarier cu LED, acestea avand multiple beneficii fata de lampile de tip vechi.Aceste lampi marsarier cu led desi au un cost mai mare sunt foarte fiabile. Au o putere de iluminare mare, sunt mult mai rezistente si au o durata de viata mult mai lunga.Un alt aspect prin care diferentiem aceste lampi marsarier, prin constructie, ele putand fi simple sau combinate. Lampile simple sunt cele cu o singura functie iar cele combinate sunt lampi complexe, cu mai multe functii.Lampile simple, de cele mai multe ori sunt montate ca lampi suplimentare pe orice tip de vehicul daca lampa combinata spate nu contine si lumini de mers inapoi.Lampile combinate cu 2 functii sunt foarte frecvente, functia de lampa marsarier apare in combinatie cu lumina de pozitie.La fel putem gasi lampi marsarier integrate in lampile semnalizare combinate cu 5-7 functii, caz in care montarea suplimentara a lampilor nu este necesara doar daca dorim sa suplimentam aceasta functie.

De ce ai nevoie de lampi marsarier ( lampi mers inapoi )

Manevrarea unui vehicul cu spatele, in timpul noptii, poate fi periculos. Pentru ca nivelul de vizibilitate este redus, se pot intampla diverse evenimente neplacute.Prin simpla montare a unei lampi marsarier simple sau combinate, poti ridica nivelul de vizibilitate in partea din spate a vehiculului.Aceste lampi suplimentare pentru mers inapoi se monteaza in partea din spate a vehiculului, pe bara de protectie. Sunt orientate in asa fel incat sa asigure o iluminare cat mai buna a carosabilului.
Utilizam cookies pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra pe site. Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie sa primim acordul dumneavosatra pentru a seta cookie-urile.