Afișez 1 - 12 din 100 de rezultate

Lampi gabarit


Lampi Gabarit camioane si remorci

Cumpara lampi gabarit pentru camioane, remorci si autoutilitare la cele mai bune preturi. Vezi oferta noastra de lampi gabarit. Alege tipul de lampa gabarit cu LED sau cu lampa gabarit cu bec pe care il preferi.

 Lampi gabarit camioane si remorci-coduri de culori

Camioanele sunt vehicule de mari dimensiuni iar prezenta lor pe carosabil este semnalizata de diferite tipuri de lampi de semnalizare si avertizare.Lampile de gabarit sunt de fapt lampi care semnalizeaza conturul camionului oferind astfel informatii despre dimensiunea si pozitionarea lui.La lampi gabarit camioane, culorile sunt alb, galben si rosu, fiecare fiind pozitionate altfel incat sa ofere informatii relevante despre locul si directia de mers ale camionului.
  • Lampi gabarit de culoare alba sunt montate in partea din fata a oricarui tip de vehicul, inspre directia de mers, semnalizand astfel fata camionului.
  • Lampi gabarit galbene sunt montate in partea laterala a oricarui tip de vehicul, semnalizand astfel laterala masinii.
  • Lampi gabarit de culoare rosie sunt montate in partea din spate a oricarui tip de vehicul, semnalizand spatele acestuia.
Astfel, ceilalti participanti la trafic, doar prin codurile de culoarea ale lampilor de gabarit, identifica pozitia si directia de mers ale camioanelor.

Tipuri de gabarite camioane

Lampile de gabarit se gasesc in foarte multe forme si dimensiuni, echipate cu sau fara suport.In functie de pozitia in care acestea vor fi montate, se face alegerea potrivita. In majoritatea cazurilor, lampile de gabarit au o singura functie, de semnalizare contur.De la cele mai simple lampi contur, remorca de o singura culoare, pana la lampi contur cu brate cu trei culori, toate se gasesc sin magazinul nostru.Exista si gabarite camioane care au mai multe functii cum ar fi catadioptru reflectorizant sau lampa semnalizare directie inclusa.Ca exemple de lampi de gabarit cu multiple functii sunt FT 71 sau FT 80 care au si functia de semnalizare directie inclusa in lampi.

Lampa gabarit cu LED

Cumpara lampi de gabarit cu LED pentru camioane, remorci si autoutilitare. Alege din oferta noastra de lampi gabarit cu LED pentru vehicolul tau. Lampile de gabarit cu led sunt mai performante decat cele cu bec, au timp de raspuns foarte scurt, fiabilitate ridicata si o luminozitate foarte mare. Cu lampile de gabarit cu LED vei fi mai vizibil si vei conduce in siguranta.

Lampa gabarit cu bec

Cauti lampa gabarit cu bec? Vezi in oferta noastra o gama foarte larga de de lampi gabarit cu bec pentru camioane, remorci si autoutilitare.
Utilizam cookies pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra pe site. Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie sa primim acordul dumneavosatra pentru a seta cookie-urile.