Afișez toate cele 9 rezultate

Lampi ceata spate


Lampi ceata spate

Pentru o mai buna vizibilitate pe carosabil este indicat sa montam lampi ceata spate, pe vehiculul din dotare. Aceste lampi pot fi suplimentare fata de lampile initiale pe care un vehicul le are deja. Montarea se face usor si sunt perfect legale. Bineinteles ca in unele cazuri, cand avem lampi combinate (lampa tripla remorca) cu mai multe functii, este posibil ca acestea sa aiba deja functia de lampa ceata. In acest caz nu este necesara montarea altei lampi ceata.

De ce ai nevoie de lampi ceata spate?

Circulatia cu un vehicul in conditii meteorologice grele poate necesita suplimentarea vizibilitatii pe carosabil. Pentru a imbunatati vizibilitatea vehiculului pe carosabil este bine sa aveti instalate lampi ceata spate. Aceste lampi ceata pot fi percepute de la distante mari astfel avand un rol important in circulatia preventiva. Multi soferi numesc aceste lampi stop ceata, sugerand astfel actiunea necesara cand primim avertizarea prezentei unui alt vehicul pe carosabil. In functie de tipul de iluminare avem lampi ceata spate cu bec sau cu led. Exista o diferenta de putere de iluminare intre cele cu bec si cele cu LED, cele din urma avand o putere de iluminare mult mai mare. Dupa cum stim, beneficiul mare al lampilor cu LED este puterea lor mare de iluminare dar mai stim si ca acestea sunt mai scumpe decat lampile cu lumina bec traditionale. Aceste lampi ceata spate pot fi simple, cu o singura functie sau combinate cu alte functii, de exemplu lampa semnalizare pozitie.

Specificatii stopuri ceata

Sunt special concepute pentru mersul in conditii meteorologice grele, ceata densa, furtuna, viscol si alte situatii care cer o rezistenta mare la intemperii. Aceste stopuri trebuie sa fie si impermeabile. Au o temperatura de lucru foarte larga, de la - 40 ° C până la + 55 ° C. Functioneaza la o tensiune de alimentare de 12-36V DC, specifica vehiculelor moderne. Fiind lampi suplimentare, ele se monteaza pe caroserie, pe langa lampile initiale ale vehiculului. Versiunile afisate pe site-ul nostru, sunt de productie after market, de la producatori renumiti din Polonia.
Utilizam cookies pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra pe site. Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie sa primim acordul dumneavosatra pentru a seta cookie-urile.