Afișez 1 - 12 din 29 de rezultate

Proiectoare de lucru


Proiectoare de lucru - Halogen sau LED

Descopera categoria de proiectoare de lucru cu cele mai bune soluții pentru iluminarea suplimentară a vehiculelor de lucru. Wesem, producătorul nostru de încredere, oferă o gamă variată de proiectoare de lucru cu LED sau halogen, special concepute pentru diferite tipuri de vehicule de lucru, inclusiv camioane, tractoare, buldozere, excavatoare, mașini de deszăpezire și multe altele. Toate produsele Wesem sunt omologate în Uniunea Europeană și garantăm calitatea lor superioară.

Proiectoare de lucru cu lumina LED

Proiectoarele de lucru cu LED oferă o iluminare puternică și eficientă în timpul lucrului, fiind durabile și economice din punct de vedere al consumului de energie electrică. Aceste proiectoare sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, pentru a se potrivi vehiculelor de lucru de orice dimensiune.

Proiectoare de lucru cu lumina halogen

Proiectoarele de lucru cu lumina halogen sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție de iluminare mai economică, dar cu o putere de lumină mare. Aceste proiectoare sunt disponibile în variante de dimensiuni diferite și sunt durabile în timpul utilizării intensive în condiții extreme.

Mediile de utilizare a proiectoarelor de lucru

Proiectoarele de lucru au o larga utilizare la diferite tipuri de vehicule. De la iluminarea spatiului de lucru pe langa camioane, vehicule lente, utilaje constructii, excavatoare si buldoexcavatoare, pana la lampi de lucru portabile, utilizate pe autovehicule. Montarea acestor lampi de lucru poate fi facuta pe orice tip de vehicul care dispune de o sursa de alimentare 12-24V.

Proiectoarele noastre de lucru sunt special concepute pentru a se potrivi diferitelor tipuri de vehicule de lucru. Indiferent dacă aveți un camion mare, un buldozer sau o mașină de deszăpezit, putem oferi o soluție de iluminare suplimentară pentru a vă ajuta să efectuați munca în condiții de siguranță și eficientă.

Alegeți un proiector de lucru Wesem pentru a vă asigura că aveți iluminarea suplimentară de care aveți nevoie în timpul lucrului. Toate produsele noastre sunt omologate în Uniunea Europeană și garantăm calitatea lor superioară. Cu o gamă variată de opțiuni, puteți găsi cu ușurință proiectoarele de lucru potrivite pentru vehiculele de lucru de orice dimensiune.

× Cum te pot ajuta?