Lampa Speciala De Avertizare FT 210 LED

116,03 RON
in stoc
SKU
FT 210 LED

Modalitati de transport

Tarifele de transport sunt valabile doar in localitatile unde curierul are punct de lucru!
Distanta suplimentara se plateste in plus.

Modalitati de transport

Lampa Speciala De Avertizare FT 210 LED

Lampa Speciala De Avertizare FT 210 LED este o lampa cu lumină direcționale XA1 echipat cu 3 buc de LED-uri OSRAM extrem de eficiente. Datorită sistemului cu lentila dubla al lămpii, lumina emisă de diode este focalizată și orientată în direcția corectă. Datorită acestui fapt, semnalul luminos va fi vizibil chiar și în condiții meteorologice dificile, noaptea sau în timpul zilei.

Sarcina lămpii de avertizare FRISTOM este, mai ales, de a îmbunătăți siguranța rutieră, motiv pentru care eficiența lămpii este la un nivel fără precedent. Lampa utilizează mai multe spoturi de lumini de avertizare complet aprobate, care pot fi schimbate si utilizate cu usurinta.

În plus, toate lămpile din seria FT-210 sunt echipate cu două grupuri de sincronizare, astfel încât semnalele luminoase emise de vehicul să fie organizate și prietenoase pentru observator. Sistemul de sincronizare este compatibil cu lămpile din seria FT-200, ceea ce le permite să fie conectate între ele.

Carcasa lămpii este realizată dintr-un material rezistent la impact și în combinație cu un abajur din policarbonat (PC) creează un produs extrem de rezistent și durabil la deteriorarea mecanică, șocuri, precum și umiditate, toate atestate cu certificate adecvate. 

Fiabilitatea ridicată, forma modernă și designul compact al lămpii fac ca acest produs să fie utilizat pe scară largă la vehiculele moderne cu scop special, de ex. pentru transportul încărcăturilor de dimensiuni mari, vehicule care participă la reparații și construcții de drumuri, asistență rutieră, precum și în vehicule pentru colectarea deșeurilor.

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:
- 3 diode OSRAM LED
- tensiune de alimentare: 12 - 36V CC
- Consumul de energie: 12V / 24V / Consum maxim de energie: 0,3A / 0,15A
- Putere nominală: (Vârf) = 4 W
- Omologarea lămpilor nr. 65 (XA1) ECE
- Frecvența blițului: f = 2,0 Hz (single, double, triple flash)
- Certificat EMC R10
- complet impermeabil (IP68)
- rezistență la șoc - IK
- Temperatura de operare: -40 ° C face +55 ° C
- sistem de protecție inversă a polarității
- GROUND - sârmă albă; PLUS - sârmă neagră
   SINCRONIZARE - sârmă galbenă

Dimensiuni: 84 x 28 x 19 mm

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsLampa Speciala De Avertizare FT 210 LED
Rating-ul dumneavoastra