Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Proiectoare de lucru


Lampi si proiectoare de lucru

Categoria de proiectoare de lucru marca Wesem sunt de calitate superioara la un pret accesibil. Cu aceste proiectoare de lucru cu lumina halogen sau LED, ai o iluminare buna noaptea pentru orice activitate pe care o desfasori pe langa orice tip de vehicul. In cele mai multe situatii care necesita activitati cu un vehicul pe timpul noptii, se monteaza lampi de lucru cu lumina halogen sau LED pentru imbunatatirea vizibilitatii spatiului de lucru.

Proiectoare de lucru - utilizare

Proiectoarele de lucru au o larga utilizare la diferite tipuri de vehicule. De la iluminarea spatiului de lucru pe langa camioane, vehicule lente, utilaje constructii, excavatoare si buldoexcavatoare, pana la lampi de lucru portabile, utilizate pe autovehicule. Montarea acestor lampi de lucru poate fi facuta pe orice tip de vehicul care dispune de o sursa de alimentare 12-24V.

Proiectoare off road

Aceste proiectoare suplimentare pot fi montate si pe vehicule 4x4 si pot fi utilizate ca si proiectoare off road. Au o eficienta maxima in off road si sunt foarte apreciate de iubitorii de sporturi extreme. Ele ajuta foarte mult in iluminarea drumurilor laturalnice ce trebuie parcurse in siguranta. Aceste proiectoare off road cu lumina LED sunt folosite pentru imbunatatirea vizibilitatii pe drumuri accidentate, paduri unde este necesara o iluminare foarte buna.

Tipuri de lampi de lucru

Lampile de lucru pot fi categorisite in functie de forma lampilor, dupa sistemul de iluminare sau dupa modul de utilizare. Astfel distingem lampi de lucru patrate, dreptunghiulare, rotunde si ovale. Au un design modern astfel ca se  muleaza ca si aspect pe formele originale ale vehiculelor pe care sunt montate. Lampile de lucru, in functie de locul si modul in care vor fi utilizate pot fi cu:
  • rama pentru incastrare
  • suport de prindere rabatabil
  • suport cu magnet.
  • maner

Lampi de lucru halogen si LED

Proiectoarele de lucru cu lumina halogen au o putere de iluminare buna si sunt utilizate cu mult succes in toate domeniile. Lampile cu halogen au o durata de viata medie (1000 de ore) la un cost de fabricatie redus. Acesta este si motivul pentru care majoritatea proiectoarelor de lcuru sunt pe sistem de iluminare halogen. Proiectoarele de lucru cu lumina LED au o putere de iluminare mare, cu un fascicul de lumina foarte concentrat astfel lumina putand fi directionata foarte usor. Tehnologia LED de ultima generatie, permite functionarea acestor lampi de lucru LED cu un consum foarte scazut de energie ceea ce poate fi un mare avantaj.
Utilizam cookies pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra pe site. Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie sa primim acordul dumneavosatra pentru a seta cookie-urile.